| Katara+Sokka ailesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 27 Nerden : güney hava tapınağı Ulus : Hava Gezginleri Element : Hepsi Rütbe : Hava Ulusu Avatarı Eşya : Planör,yangchen kolyesi,hava bükme parşomeni,keşiş giysisi Evcil Hayvan : Uçan Bizon Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Katara+Sokka ailesi Paz Mart 15, 2009 6:54 pm | |
| bu aileye katılmak isteyenler bende katılmak istiyorum deyip katılabilir.Su bükücüler içindir. | |
|
| |
zuko--41 Bükme Yeteneği Olmayan
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Nerden : ateş ulusu Ulus : ateş ulusu Element : ateş Rütbe : ögrenci Eşya : farşomen Evcil Hayvan : ejderha Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi C.tesi Nis. 11, 2009 10:55 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 27 Nerden : güney hava tapınağı Ulus : Hava Gezginleri Element : Hepsi Rütbe : Hava Ulusu Avatarı Eşya : Planör,yangchen kolyesi,hava bükme parşomeni,keşiş giysisi Evcil Hayvan : Uçan Bizon Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Çarş. Nis. 15, 2009 8:42 am | |
| sen bu aileye katılamassın çünkü ateş bükücüsün | |
|
| |
KATARA Deneyimli Bükücü
Mesaj Sayısı : 150 Ulus : SU ULUSU Element : SU TOPRAK ATEŞ HAVA Rütbe : SU ULUSU AVATARI Eşya : KOLYE SU PARŞOMEN Evcil Hayvan : KOYİ BALIKLARI Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 25/04/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi C.tesi Nis. 25, 2009 1:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Paz Nis. 26, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Katara su bükücü Acemi Bükücü
Mesaj Sayısı : 35 Nerden : GÜNEYLİ SU KABİLESİ Ulus : SU ULUSU Element : SU Rütbe : KRAL+ÖGRETMEN Eşya : FARŞOMEN SU Evcil Hayvan : BALIKLAR Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 20/05/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Çarş. Mayıs 27, 2009 10:23 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Perş. Mayıs 28, 2009 9:29 am | |
| | |
|
| |
KATARA Deneyimli Bükücü
Mesaj Sayısı : 150 Ulus : SU ULUSU Element : SU TOPRAK ATEŞ HAVA Rütbe : SU ULUSU AVATARI Eşya : KOLYE SU PARŞOMEN Evcil Hayvan : KOYİ BALIKLARI Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 25/04/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Perş. Mayıs 28, 2009 3:21 pm | |
| arkadaşlar katılmak isteyenler mavi yazıyla t-yazsınlar rıca ediyorum | |
|
| |
katarawater Gelişen Bükücü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 27 Nerden : güney kutbu Ulus : su kabilesi Element : su Rütbe : öğretmen Eşya : kolye su Evcil Hayvan : koyi balıkları Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 17/09/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Ptsi Eyl. 21, 2009 6:17 pm | |
| ben de katılmak istiyorum. | |
|
| |
katarawater Gelişen Bükücü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 27 Nerden : güney kutbu Ulus : su kabilesi Element : su Rütbe : öğretmen Eşya : kolye su Evcil Hayvan : koyi balıkları Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 17/09/09
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Paz Ara. 20, 2009 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Miray Bükme Yeteneği Olmayan
| Konu: Geri: Katara+Sokka ailesi Salı Eyl. 07, 2010 10:49 pm | |
| Ben de katılmak istiyorum. | |
|
| |
| Katara+Sokka ailesi | |
|